Gif Animaties van DiC

Beste gifs van DiC

Welkom op Gifmania

DiC Gif

We kregen 76 gifs van DiC in Gifmania.nl
Gif Animaties van DiC en afbeeldingen

DiC!

Afbeeldingen van DiC

Galerij om gratis animated gifs van DiC downloaden. U kunt downloaden van de website van alle beelden die wilt gebruiken in PowerPoint-presentaties, voor u webdesign, om de inhoud van uw blog animeren of om banen te maken.DiC Entertainment was een animatie studio voor telvision opgericht in Luxemburg in 1971. De betekenis van woorden DIC was Verspreiding, Informatie en Communicatie. Film en televisie productie bedrijf. DIC Entertainment is een internationaal televisie- en filmproductiebedrijf.

DiC cliparts

Geanimeerde afbeeldingen van DiC

Beste gifs van DiC te gebruiken als geanimeerde ansichtkaarten of delen op sociale netwerken. Vergeet niet om uw foto's op Facebook, Google + en Twitter te delen. Het bedrijf produceerde cartoons en educatieve programma's voor kinderen. Het bedrijf is gegaan door veel eigenaren, zoals Warner Bros, de RTL of Disney. The Incredible World of DiC, DiC. Audiovisuel, DiC Enterprises, DIC Animation City en DIC Productions.

Vrije illustraties van DiC te gebruiken in wat je wilt. U kunt gratis downloaden van alle foto's en illustraties animated gifs je wilt. Hij maakte vele tekenfilmserie succes in de jaren '70 tot de jaren 2000 die werden opgevangen door een andere producent. Het bedrijf produceerde vele geanimeerde series en tv-special.

Weet u hoe u afbeeldingen van DiC gebruiken?

Afbeeldingen en animated gifs van DiC die je in banen, tekst en webpagina's kunt plaatsen. Grafisch materiaal voor ontwerpers en web design. Voor illustratoren, studenten en professionals. Dic Audiovisuele was een van hun voornamen. Het werd gekocht door de Luxemburgse televisiemaatschappij. Ze beschikken ook over animatiefilms. . Het Amerikaanse hoofdkantoor werd in gebruik genomen.

DiC afbeeldingen je tot je beschikking hebt als je een web van DiC of op het werk, een verslag of een vereiste documentatie kunstwerk. Verder zijn alle onze galerie kunt u downloaden als gifs verpakking. Dic Entertainment wordt herschikt in de Verenigde Staten. Het ABC koopt het bedrijf en dit is op zijn beurt gekocht door de Disney Company, zodat Entertainment december wordt eigendom van Disney, die terug verkocht aan de oorspronkelijke eigenaar.