Gif Animaties van Star Trek

Beste gifs van Star Trek

Welkom op Gifmania

Star Trek Gif

We kregen 414 gifs van Star Trek in Gifmania.nl
Gif Animaties van Star Trek en afbeeldingen

Star Trek!

Afbeeldingen van Star Trek

Galerij om gratis animated gifs van Star Trek downloaden. U kunt downloaden van de website van alle beelden die wilt gebruiken in PowerPoint-presentaties, voor u webdesign, om de inhoud van uw blog animeren of om banen te maken.Televisieseries en science fiction films van Star Trek. Ruimtevaartuig Starfleet en de Federatie van Star Trek. Nieuwe generatie. Deep Space Deep Space Nine DS9. Enterprise. Contact tussen mensen en verschillende rassen van buitenaardse wezens in het universum is de belangrijkste plot van de serie en films. Politieke betrekkingen, coëxistentie, oorlog, vrede, frames zijn gevarieerd. De onderwerpen zijn zeer actueel en vaak geëxtrapoleerd naar de huidige wereld. Veel van de technologische vooruitgang die we zien in Star Trek Vervolgens neemt u plaats in het echte leven.

Star Trek cliparts

Geanimeerde afbeeldingen van Star Trek

Beste gifs van Star Trek te gebruiken als geanimeerde ansichtkaarten of delen op sociale netwerken. Vergeet niet om uw foto's op Facebook, Google + en Twitter te delen. Saga van tv-series en films op science fiction universum van Star Trek. Een universum waar de Federatie houdt de vrede in het heelal-through Starfleet. Deze vloot van ruimtevaartuigen is gewijd aan de exploratie en vredesmissies in het universum. Die andere rijken en werelden zijn bondgenoten en vijanden. En science fiction tv-serie gemaakt door Gene Roddenberry films. Er zijn veel inhoud als een dozijn games, verschillende RPG's, honderden romans en werken van fictie geschreven door fans.

Vrije illustraties van Star Trek te gebruiken in wat je wilt. U kunt gratis downloaden van alle foto's en illustraties animated gifs je wilt. Star Trek: The Original Series (1966-1969) Star Trek: The Animated Series (1973-1974) Star Trek: Phase II (1978) Star Trek: The Next Generation (1987-1994) Star Trek: Deep Space Nine (1993 1999) Star Trek: Voyager (1995-2001) Star Trek: Enterprise (2001-2005). Het motto blijft missie om nieuwe werelden te verkennen, om te zoeken naar nieuw leven en nieuwe beschavingen, moedig reizen waar niemand eerder is geweest. Amerikaanse science fiction entertainment franchise gecreëerd door Gene Roddenberry.

Weet u hoe u afbeeldingen van Star Trek gebruiken?

Afbeeldingen en animated gifs van Star Trek die je in banen, tekst en webpagina's kunt plaatsen. Grafisch materiaal voor ontwerpers en web design. Voor illustratoren, studenten en professionals. William Shatner Captain James T Kirk. Patrick Stewart als Captain Jean-Luc Picard. Kate Mulgrew als Captain Kathryn Janeway. Scott Bakula als Captain Jonathan Archer. Captain George Takei als Hikaru Sulu. Leonard Nimoy als Mr. Spock. In 1966, Gene Roddenberry creëerde een tv-serie van de ruimte avonturen die zou resulteren in de hele saga. Te beginnen met de Original-serie, en verder met andere films en series, heeft de franchise een cult-fenomeen in de wereld gemaakt. Het is een fenomeen voor de fans en supporters van alle soorten. Het is een leider in de wereld van science fiction. Star Trek: The Original Series en haar live-action spin-off tv-serie, Star Trek: The Next Generation, Star Trek: Deep Space Nine, Star Trek: Voyager en Star Trek: Enterprise.

Star Trek afbeeldingen je tot je beschikking hebt als je een web van Star Trek of op het werk, een verslag of een vereiste documentatie kunstwerk. Verder zijn alle onze galerie kunt u downloaden als gifs verpakking. Star Trek: The Motion Picture. Star Trek II: The Wrath of Khan. Star Trek III: The Search for Spock. Star Trek IV: The Voyage huis. Star Trek V: The Final Frontier. Star Trek VI: The Undiscovered Country. Star Trek: The Next Generation. Het eerste contact. Opstand. Nemesis. In het donker. Beyond Star Trek. De fictieve universum van Star Trek gecreëerd door Gene Roddenberry is samengesteld uit vijf tv-serie met echte acteurs en films. Daarnaast zijn er boeken, spelletjes en games over de personages.